Moja kuhinja:

Telečji zrezki v česnovi omaki



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: do 45 minut

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • žlica moke
  • žlica paradižnikove mezge
  • 2 telečja zrezka
  • 5 dcl jušne osnove
  • malo nasekljanega peteršilja
  • sol, poper, česen v prahu, začimbe po okusu
  • 5 zrnov česna

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 6779

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 675

Poglej video

Navodila za pripravo

Česen nasekljamo oz. Narežemo na rezine. Na olju prepražimo zrezke iz obeh strani. Dodamo česen, malo pražimo in prilijemo jušno osnovo (postopoma). Dušimo, nato primešamo malo moke na robu ponve, dobro premešamo in prilijemo jušno osnovo.

Dušimo, da se lepo zmehča, začinimo in po potrebi prilivamo juho.

Postrežemo s pirejem.

Dober tek!





PODOBNI RECEPTI


Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev