Moja kuhinja:

Telečji zrezki z gobicami



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: do 45 minut

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 1 strok česna
  • olje za pečenje
  • 2 vejici svežega peteršilja
  • 2 telečja zrezka
  • 1 jogurtov lonček gobic
  • malo sveže bazilike
  • 2 žlici rdečega vina
  • 1 žlico kisle smetane
  • sol ščep

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 4347

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 519

Navodila za pripravo

Na vroči maščobi na hitro opečemo zrezke, da spustijo lasten sok.
Dodamo gobice in skupaj popečemo za 10 minut. Dodamo še nastren česen, peteršilj, sol, sveže nasekljano baziliko. Zalijemo z vinom in dušimo 15 minut. Nato dodamo še kislo ali jedilno smetano.
Postrežemo takoj!
Zraven lahko ponudimo testenine, njoke, pire krompir ali kar imate sami najraje.
Dober tek!





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev