Moja kuhinja:

Testenine z ragujem



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: do 45 minut

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 1 kos čebula
  • 1 dcl belo vino
  • 1 jedilna žlica olivnega olja
  • 1 ščepec soli
  • 40 dag širokih rezancev
  • 1 ščepec popra
  • 1 kos česna
  • 1 ščepec bazilike
  • 50 dag mleto meso
  • 2 dcl pasiran paradižnik

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 2156

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 540

Navodila za pripravo

Drobno sesekljano čebulo prepražimo na vročem olju, na koncu dodamo še česen, sol in mešano mleto meso. Mešamo, da meso porjavi, nato dodamo paradižnik, vino in začimbe. Dušimo 20 min, po potrebi dodamo še jušno osnovo ali vodo. Široke rezance skuhamo al dente, jih serviramo, potresemo z ragujem, po vrhu pa naribamo še svež parmezan.





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev