Moja kuhinja:

Tortilije s piščancem



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: do 45 minut

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 500 g piščanjih prsi brez kosti
  • 30 dag sira cheddar
  • 3 dcl kisle smetane
  • 8 pšeničnih tortilij
  • 30 dag svežega zelja

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 5113

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 661

Navodila za pripravo

Piščančja prsa začinimo s soljo in poprom, po želji tudi s svežim mletim čilijem, ter jih dobro popečemo na olivnem olju...
Pečeno meso narežemo na drobno (sesekljamo). Tudi zelje narežemo na zelo male koščke.
Tortilije segrejemo zavite v aluminijasti foliji v pečici...
Na vroče tortilije nadevamo zelje, piščanca in nariban cheddar. Tortilije zvijemo, položimo na servirni krožnik ter prelijemo z omakco- kislo smetano dobro zmešamo d sčepcem soli, sveže mletim čilijem... okrasimo s peteršiljem.

Nasvet: namestvo svežega zelja lahko v bistvu dodamo katerokoli zelenjavo (pečene bučke, papriko, solato...)

Izredno preprosta in nasitna jed, ki jo pripravimo v manj kot 30 minutah....

Zahvaljujem se Vam za glasove! Pa dober tek ;-)





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev