Moja kuhinja:

*TORTILJA* z *GRAHOM* in *PIŠČANCEM*



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: več kot 1 ura

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 1 ščepec šatraja
  • 1 ščepec začimb za piščanca
  • 20 dag graha
  • 10 dag korenja
  • 10 dag zelene in rdeče paprike
  • 1 kos bučko
  • 0.5 srednje velike čebule
  • 2 ščepec cesna v prahu
  • 2 jedilna žlica olivnega olja
  • 2 ščepec vegeta
  • 1 čajna žlica sezamovega semena

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 1909

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 607

Navodila za pripravo

Najprej damo kuhati grah. Med tem operemo in na drobno narežemo ostalo zelenjavo, in jo stresemo v posodo kjer vse kuha grah in skupaj kuhamo še 20-25 minut. Med tem ko se zelenjava kuha, piščančja prsa operemo, osušimo in jih narežemo na drobne koščke. Nato jih v posodi solimo, popramo ter damo ostale začimbe in vse skupaj dobro premešamo z oljem. Meso pečemo toliko časa, da je enakomerno lepo zapečeno. V isti posodi, ki se je pekel meso, prepražite čebulo in vanjo stresite vso zelenjavo ter jo malo zalite in pražite 10 minut. V posodi segrejemo sladko in kislo smetano ter naribamo sir in dodamo česen v prahu. Kuhamo toliko časa da se sir popolnoma stopi .Omako ponavadi pripravimo pred začetkom, da se še malo zgosti.
Tortilje segrejemo na ponvi, namažemo z omako, napolnimo z zelenjavo in mesom, posujemo s sezamom, zavijemo in DOBER TEK





PODOBNI RECEPTI


Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev