Moja kuhinja:

Tortilje s piščancem in zelenjavo



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: do 45 minut

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 200 g fižol
  • 1 čebula
  • 1 paprika
  • 2 jedilna žlica kisle smetane
  • sol, poper
  • 400 g piščančjih prsi
  • 8 kos tortilij
  • 3 paradižniki
  • 200 g koruze (pločevinka)
  • 1 čajna žlica sladke paprike
  • 200 g graha

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 2843

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 493

Navodila za pripravo

Sesekljamo čebulo, meso narežemo na majhne koščke, prav tako papriko in paradižnik. Na olju prepražimo čebulo, meso pa lepo opečemo. Dodamo še papriko, paradižnik, koruzo, grah in fižol. Solimo in popramo po okuso. Vse skupaj dušimo 20 minut. Na koncu primešamo še kislo smetano in žličko sladke paprike. Dobro premešamo. Tortilje nadevamo z mesno-zelenjavnim nadevom in jih zvijemo. Položimo jih v pekač in pečemo 10 minut pri 200°C. Postrežemo tople. Pa dober tek :-)





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev