Tunina pašteta
Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko
Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi neprimerno vsebino

Naloži pdf
Chef: Tamara Habjanič
Vrsta jedi: mesna jed
Čas priprave: 20 minut ali manj
Zahtevnost: srednje lahek
Količina: 1
[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]
Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)
- 1 ščepec soli
- 2 jedilna žlica majoneze
- 1 jedilna žlica gorčice
- 2 jedilna žlica kečapa
- 1/2 čebule
- 75 g riža
- 3 kisle kumarice
- 1 konzerva tune
- 1 skodelica šampinjonov iz slanice
Preračunaj količine :
![]() |
1/4 |
![]() |
![]() |
1/3 |
![]() |
![]() |
1/2 |
![]() |
![]() |
1 |
![]() |
![]() |
x2 |
![]() |
![]() |
x3 |
![]() |
|
Št. ogledov: 2939 |
Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 621 |
Navodila za pripravo
Slano vodo zavremo in damo kuhat riž. Kisle kumarice in šampinjone drobno narežemo, prav tako čebulo. Tuno razdrobimo z vilicami. V skledo damo kuhan in odcejen riž, narezano čebulo, kumarice, majonezo, kečap, gorčico in šampinjone. Spasiramo s paličnim mešalnikom ali sesekljamo z multipraktikom. Postrežemo ohlajeno.