Moja kuhinja:

vražji zrezki



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: do 45 minut

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 2 ščepec čili
  • 2 kos česna
  • 1 čajna žlica soli
  • 1 ščepec rožmarina
  • 1 ščepec timijana
  • 2 jedilna žlica olivnega olja
  • 2 dcl vina belega
  • 2 kos svijska zrezka(vratnik)
  • 1 čajna žlica žajbelj
  • 1 kos feferon(pekoči)

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 2676

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 638

Navodila za pripravo

Meso operemo osušimo do suhega in mu prežemo žilice da se pri pečenju ne bo zvil.V posodo damo olje vse začimbe in v to marinado položimo zrezke.Dobro premešamo in pustimo marinirati 30 minut.Ponev pristavimo na štedilnik in v njo stresemo meso in marinado.
Zrezke zlato rumeno zapečemo z obeh strani in zalijemo z vinom.Dušimo na počasnem ognju 15 minut odvisno od debelosti zrezkov .Ko vidimo da je tekočina skoraj povrela povečamo ogenj da le ta ispari in ostane gosta omaka iz marinade in od mesa.





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev