Moja kuhinja:

zajec na špagetih



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: do 45 minut

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 1 jedilna žlica moke
  • 300 g zajec
  • 2 jedilna žlica olja
  • 3 jedilna žlica pelatov
  • 1 začimbe (sol, poper, rdeča paprika)
  • 250 g špagetov

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 1600

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 588

Navodila za pripravo

Jed primerna za 2 osebi.

Zajca (kosti) narežemo na manjše kose in ga prepražimo na vročem olju. Ko malo porjavi dodamo moko in mešamo, da dobi moka malce rjavo barvo. Zalijemo z 3 dl vode in mešamo, da se moka razpusti. Dodamo pelate in začimbe. Pokrijemo in kuhamo 30 minut.

V drugi posodi skuhamo špagete (naj ne bodo čisto razkuhani).

Postrežemo toplo s skledo solate kristalke.





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev