Moja kuhinja:

ZELENJAVNO - MESNI POLPETI



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: do 45 minut

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 1/2 čebule
  • MALO gorčice
  • SOL, poper
  • 1 jajce
  • MALO drobtin
  • MALO GOVEDINE (OD NEDELJSKE JUHE OSTANEK)
  • MALO zelenjave

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 1669

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 217

Navodila za pripravo

NAJPREJ ZMELJEMO GOVEDINO, KI SMO JO NAREZALI NA KOSE. Potem skuhamo zelenjavo, ko je kuhana jo tudi zmiksamo in dodamo mleti govedini. Dodamo jajce, sol, poper in malo drobtin( po občutku)
Čebulo narežemo na drobno in dodamo masi nato pa še gorčico, ki da masi prav poseben okus.
Oblikujemo polpete in jih na repičnem olju popečemo ter postrežemo.

Krasen način kako porabimo ostanek hrane.
Dober tek!





Za popolno kuharsko izkušnjo


Vacusys pokrov
Vacusys pokrov

 Sodobno patentiran vakumski pokrov iz visoko kakovostnega...

[več]

Cena: 24,90 €

Klikni za več

Cobb posoda za kuhanje in pečenje
Cobb posoda za kuhanje in pečenje

Posoda za kuhanje in pečenje Delimano Cobb, ki je iz nerjavečega jekla,...

[več]

Cena: 11,97 €

Klikni za več

Kuharska knjiga Okusi pokrajin
Kuharska knjiga Okusi pokrajin

Potrebujete idejo za pripravo odličnega jedilnika? Kuhajte skupaj s...

[več]

Cena: 14,90 €

Klikni za več

Prima+ ovalni pekač s pokrovom
Prima+ ovalni pekač s pokrovom

Inovativni pekač s pokrovom, ki v posodi zadrži paro. Med pečenjem se tako...

[več]

Cena: 49,90 €

Klikni za več


Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev