Moja kuhinja:

ZELENJAVNO - MESNI POLPETI



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: do 45 minut

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 1/2 čebule
  • MALO gorčice
  • SOL, poper
  • 1 jajce
  • MALO drobtin
  • MALO GOVEDINE (OD NEDELJSKE JUHE OSTANEK)
  • MALO zelenjave

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 1243

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 197

Navodila za pripravo

NAJPREJ ZMELJEMO GOVEDINO, KI SMO JO NAREZALI NA KOSE. Potem skuhamo zelenjavo, ko je kuhana jo tudi zmiksamo in dodamo mleti govedini. Dodamo jajce, sol, poper in malo drobtin( po občutku)
Čebulo narežemo na drobno in dodamo masi nato pa še gorčico, ki da masi prav poseben okus.
Oblikujemo polpete in jih na repičnem olju popečemo ter postrežemo.

Krasen način kako porabimo ostanek hrane.
Dober tek!





Za popolno kuharsko izkušnjo


Suprema kozica za omake
Suprema kozica za omake

Keramična kozica z gladkim dnom za brezskrbno kuhanje. Primerna za vsa...

[več]

Cena: 27,90 €

Klikni za več

Nož za rezanje kruha
Nož za rezanje kruha

20 cm dolg nož za rezanje tudi mehkejšega kruha - brez drobljenja....

[več]

Cena: 9,90 €

Klikni za več

Globoka ponev
Globoka ponev

Ponev z visokokakovostno neoprijemljivo keramično prevleko ima »soft...

[več]

Cena: 14,30 €

Klikni za več

Silikonske rokavice
Silikonske rokavice

Rokavice iz bombaža in rebrastega silikona za varen oprijem. Večplastna...

[več]

Cena: 5,90 €

Klikni za več


Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev