Moja kuhinja:

ZELENJAVNO - MESNI POLPETI



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: do 45 minut

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 1/2 čebule
  • MALO gorčice
  • SOL, poper
  • 1 jajce
  • MALO drobtin
  • MALO GOVEDINE (OD NEDELJSKE JUHE OSTANEK)
  • MALO zelenjave

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 1927

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 239

Navodila za pripravo

NAJPREJ ZMELJEMO GOVEDINO, KI SMO JO NAREZALI NA KOSE. Potem skuhamo zelenjavo, ko je kuhana jo tudi zmiksamo in dodamo mleti govedini. Dodamo jajce, sol, poper in malo drobtin( po občutku)
Čebulo narežemo na drobno in dodamo masi nato pa še gorčico, ki da masi prav poseben okus.
Oblikujemo polpete in jih na repičnem olju popečemo ter postrežemo.

Krasen način kako porabimo ostanek hrane.
Dober tek!





Za popolno kuharsko izkušnjo


Knjiga Okusiti Slovenijo
Knjiga Okusiti Slovenijo

Knjiga ima kar 468 strani in je bogat dokument vrhunske slovenske...

[več]

Cena: 28,50 €

Klikni za več

Penovka
Penovka

Nepogrešljiv pripomoček za vsako kuhinjo.

[več]

Cena: 5,90 €

Klikni za več

Intenso Kozica za omake
Intenso Kozica za omake

Praktična večnamenska kozica s keramično prevleko in premerom 16 cm je...

[več]

Cena: 19,90 €

Klikni za več

5-delni set za peko
5-delni set za peko

5-delni set za peko iz okolju prijaznih materialov vključuje pekač za...

[več]

Cena: 39,90 €

Klikni za več


Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev