ZELENJAVNO - MESNI POLPETI
Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko
Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi neprimerno vsebino

Naloži pdf
Chef: Simona Rus
Vrsta jedi: mesna jed
Čas priprave: do 45 minut
Zahtevnost: srednje lahek
Količina: 1
[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]
Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)
- 1/2 čebule
- MALO gorčice
- SOL, poper
- 1 jajce
- MALO drobtin
- MALO GOVEDINE (OD NEDELJSKE JUHE OSTANEK)
- MALO zelenjave
Preračunaj količine :
![]() |
1/4 |
![]() |
![]() |
1/3 |
![]() |
![]() |
1/2 |
![]() |
![]() |
1 |
![]() |
![]() |
x2 |
![]() |
![]() |
x3 |
![]() |
|
Št. ogledov: 5465 |
Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 660 |
Navodila za pripravo
NAJPREJ ZMELJEMO GOVEDINO, KI SMO JO NAREZALI NA KOSE. Potem skuhamo zelenjavo, ko je kuhana jo tudi zmiksamo in dodamo mleti govedini. Dodamo jajce, sol, poper in malo drobtin( po občutku)
Čebulo narežemo na drobno in dodamo masi nato pa še gorčico, ki da masi prav poseben okus.
Oblikujemo polpete in jih na repičnem olju popečemo ter postrežemo.
Krasen način kako porabimo ostanek hrane.
Dober tek!