Moja kuhinja:

Zrezek po ljubljansko



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: do 45 minut

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 5 ščepec soli
  • 5 kos svinskega zrezka
  • 5 kos rezin sira
  • 10 kos rezin pršuta
  • 5 pest suhih krušnih drobtin
  • 5 pest ostre moke
  • nekaj olje za cvrtje

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 5900

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 575

Navodila za pripravo

Svinske zrezke potolčemo in posolimo. Vsak zrezek obložimo s rezino sira in dvema rezinama pršuta. Obložene zrezke spaniramo. Najprej ga potrosimo v moki nato pomočimo v jajca in natov drobtine. Isti zrezek položimo še enkrat v jajca in nato še v drobtine. Vse zrezke cvremo v olu za cvrtje.
DOBER TEK ! ! ! ! ! ! ! ! !





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev