Moja kuhinja:

Zrezki v omaki



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: več kot 1 ura

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 1 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 1 čebulo
  • malo soli
  • malo olja
  • malo sojine omake
  • malo popra v zrnu
  • malo suhe rdeče paprike
  • malo sesekljanega peteršilja
  • 2 velika goveja zrezka

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 2637

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 679

Navodila za pripravo

Čebulo drobno nasekljamo in ja damo pražiti na vročo maščobo. Dodamo zrezke, ki smo jih solili in prerezali na polovico, malo sesekljanega peteršilja in pražimo 40 minut.

Vmes malo zalijemo z vodo in zrezke obračamo. Dodamo nekaj kapljic sojine omake, začinimo s poprom in suho papriko in dušimo dokler meso ni povsem mehko.

Postrežemo lahko skupaj s praženim krompirjem, širokimi rezanci, rižem ali .... Prilogo, ki jo imate najraje.

Pa dober tek!





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev