Moja kuhinja:

Zrezki v tartufovi omaki



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: do 45 minut

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • - olje
  • - sol
  • - poper
  • - česen v prahu
  • - malo moke
  • 1,5 žlička tartufate
  • 600 g mesa
  • 3 dl sladke smetane ( lahko tudi uporabimo smetano iz domačega mleka )

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 2914

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 650

Navodila za pripravo

V ponev damo olje in na njem popečemo začinjeno meso. Začinimo ga s poprom, soljo in česnom v prahu. Popečemo ga do lepe rjave barve. V kozico damo smetano, jo malo osolimo in ji primešamo tartufato. Iz moke in vode naredimo zmes, ki jo primešamo omaki, da bo bolj gosta. Malo še pokuhamo, potem pa jo prilijemo k zrezkom.
NAMIG: Za še boljši okus lahko dodamo omaki nastrgane črne tartufe.
DOBER TEK!





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev