Moja kuhinja:

File postrvi na žaru



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: morska jed

Čas priprave: 20 minut ali manj

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • - sol
  • 1 skodelica koruzne moke
  • 2 čajna žlica olja
  • 6 kos fileji postrvi s kožo

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 5903

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 880

Navodila za pripravo

Fileje speremo od vodo, popivnamo s papirnato brisačo, pomokamo v koruzni moki, kateri smo dodali sol in damo s kožo navzdol na žar ponev, na katero damo olje ali na žar. Pečemo 5min na vsaki strani. Pečene robe ponudimo s kruhom.





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev