Moja kuhinja:

Gratinirane Jakobove pokrovače



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: morska jed

Čas priprave: 20 minut ali manj

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 4 kos pokrovače
  • 4 dag drobtin
  • 3 dag parmezana
  • 0,2 dcl vina
  • 1 jedilna žlica tržaška omaka

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 2876

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 525

Navodila za pripravo

Tržaška omaka je narejena iz peteršilja, česna in olja. Te sestavine damo v posodico, dodamo drobtine, vino in pol parmezana, ter zmešamo in damo na pokrovače, ter posujemo s preostankom parmezana. Pamo v pečico na 200 stopinj celzija in pečemo približno 10min. Postrežemo.





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev