Moja kuhinja:

Klapavice v buzari



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: morska jed

Čas priprave: do 45 minut

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 1 kos česen
  • - peteršilj
  • 0.5 dcl belega vina
  • 3 jedilna žlica drobtin
  • 0.5 kg klapavic
  • 0.3 dcl oljčnega olja

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 2743

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 884

Navodila za pripravo

Klapavice dobro omijemo, odstranimo poškodovane in odprte, in jih damo v primerno posodo. Postavimo na ogenj, ter segrevamo, dokler se vse ne odprejo. Ko so odprte odlijemo tekočino, katera je prišla iz njih v drugo posodo in jo prihranimo. Dodamo olje, nasekljan česen, peteršilj in drobtine. Premešamo in dodamo tekočino, ki smo jo odlili nazaj. Malo prekuhamo, stresemo v skledo in takoj postrežemo. Neodprtih školk ne jemo.





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev