Moja kuhinja:

Kozice z indijskimi oreščki na gnezdu rezancev in rukole



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: morska jed

Čas priprave: do 45 minut

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • - cimet
  • - olivno olje
  • - sol
  • 300 g sladke smetane
  • 1 pest Spomladanske čebule
  • 500 g širokih rezancev
  • 200 g rukole
  • 100 g indijskih oreščkov
  • 200 g kozic
  • 1 pest peteršilja
  • 5 češnjevih paradižnikov

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 1860

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 511

Navodila za pripravo

Na olivnem olju popražite spomladansko čebulo in peteršilj, dodate indijske oreščke in jih popražite da postanejo lepo rumeni.

Dodate kozice, solite in stresete v ponev še malo cimeta, pražite na manjšem ognju 10 min.
Ta čas zavrete osoljeno vodo in skuhate rezance po navodilih na vrečki.
Ko so rezanci kuhani jih stresete na cedilo. Nato kozicam in oreščkom dodate še smetano, hitro zavrete in odstavite z ognja.

Na krožnikih naredite obroč iz rukole, na sredino položite rezance, nanje pa omako iz kozic in indijskih oreščkov.
Za poživitev na vrh položite na četrtine narezane češnjeve paradižnike.

Pa dober tek! ;)





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev