Moja kuhinja:

Losos v zeliščni hrustljavi skorjici



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: morska jed

Čas priprave: do 45 minut

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 3 ščepec soli
  • 3 jedilna žlica limoninega soka
  • 1/3 čajna žlica timijana
  • 1 ščepec popra
  • 2 jedilna žlica dobrega olivnega olja
  • 1/3 čajna žlica peteršilja
  • 1/3 čajna žlica bazilike
  • 2 fileja divjega lososa
  • 1 košček belega kruha

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 3932

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 495

Navodila za pripravo

Lososove fileje natremo z limoninim sokom in soljo.
V pekač položimo peki papir. V sekljalnik damo košček kruha, zelišča in olivno olje in vse skupaj zmiksamo da dobimo vlažne zeliščne drobtine.
Fileje lososa damo v pekač, nanj pa obložimo zeliščne drobtine. Pečemo 25 min na 180 stopinj in dodatno podaljšamo za 10 min na 200 stopinj, da postanejo drobtine zlato zapečene.
Postrežemo lahko z holandsko omako, popečeno zelenjavo ali kakšno krompirjevo prilogo.



Lucija Benko

to pa mora bit fino



Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev