Moja kuhinja:

Morski sadeži na buzari



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: morska jed

Čas priprave: do 45 minut

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 1 kos česen
  • 1 kos čebula
  • 2 jedilna žlica olivnega olja
  • 1 ščepec začimb
  • 1 čajna žlica worchesterske omake
  • 40 dag morski sadeži
  • 10 dag polnjene olive
  • 1 dcl belega vina
  • 1 jedilna žlica drobtin

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 12795

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 881

Navodila za pripravo

Čebulo drobno nasekljamo in popražimo na olivnem olju. Dodamo strt česen in sveže ali zmrznjene morske sadež. Če uporabljamo zmrznjene, odstranimo ribje palčke, ker se prehitro razkuhajo, in jih dodamo na koncu. Dodamo worchestersko omako, začimbe po izbiri (rožmarin, itd) in solimo po potrebi. Dodamo še vino in nekaj minut kuhamo. Dodamo še toliko drobtin, da omako malo zgostimo in jed je pripravljena. Po vrhu dodamo še na pol prerezane polnjene olive za boljši okus in dekoracijo. Lahko uporabimo samo dagnje in jih pripravimo enako.





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev