Moja kuhinja:

Oslič Alpe Jadran



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: morska jed

Čas priprave: do 45 minut

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • česen
  • olivno olje
  • čebula
  • peteršilj
  • rožmarin
  • 1 jajce
  • 1 žlička gorčice
  • sol in poper
  • 4 fileti osliča
  • 100 g mešanih gob
  • 10 oliv
  • 2 posušena paradižnika
  • 1 žlica kape
  • 1 žlica pinjol
  • limonina lupinica
  • mleti korinder
  • koruzna moka

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 2213

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 739

Navodila za pripravo

Gobe prepražimo na malo nasekljane čebule in česna, toliko, da tekočina, ki jo spustijo povre. Dodamo peteršilj, premešamo in ohladimo. Dodamo jajce in vse ostale sestavine razen moke. Zmiksamo in namažemo po filejih.
Rahlo potresemo s koruzno moko, poškropimo z oljem in pečemo v pečici, pod grilom, dokler se zlato rjavo ne zapečejo.





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev