Oslič Alpe Jadran
Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko
Celo galerijo poglej tukaj.
Prijavi neprimerno vsebino
Naloži pdf
Chef: stane korošec
Vrsta jedi: morska jed
Čas priprave: do 45 minut
Zahtevnost: srednje lahek
Količina: 1
[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]
Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)
- česen
- olivno olje
- čebula
- peteršilj
- rožmarin
- 1 jajce
- 1 žlička gorčice
- sol in poper
- 4 fileti osliča
- 100 g mešanih gob
- 10 oliv
- 2 posušena paradižnika
- 1 žlica kape
- 1 žlica pinjol
- limonina lupinica
- mleti korinder
- koruzna moka
Preračunaj količine :
1/4 |
1/3 |
1/2 |
1 |
x2 |
x3 |
|
Št. ogledov: 2213 |
Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 739 |
Navodila za pripravo
Gobe prepražimo na malo nasekljane čebule in česna, toliko, da tekočina, ki jo spustijo povre. Dodamo peteršilj, premešamo in ohladimo. Dodamo jajce in vse ostale sestavine razen moke. Zmiksamo in namažemo po filejih.
Rahlo potresemo s koruzno moko, poškropimo z oljem in pečemo v pečici, pod grilom, dokler se zlato rjavo ne zapečejo.