Pečena postrv s česnom in peteršiljem
Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko
Celo galerijo poglej tukaj.
Prijavi neprimerno vsebino
Naloži pdf
Chef: Ana Kristanc
Vrsta jedi: morska jed
Čas priprave: do 45 minut
Zahtevnost: srednje lahek
Količina: 1
[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]
Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)
- 2-3 stroki česna
- ščepec peteršilja
- ščepec soli in popra
- 2-3 žlice olivnega olja
- 1 manjši postrvin file
Preračunaj količine :
1/4 |
1/3 |
1/2 |
1 |
x2 |
x3 |
|
Št. ogledov: 2266 |
Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 831 |
Navodila za pripravo
Postvr posolimo in popopramo. Na kolobarčke narežemo česen in ga dodamo k ribi. Dodamo ji še peteršilj in olje in jo položimo v segreto pečico na 200 stopinj za 20 minut.
Dober tek!