Moja kuhinja:

Ribja nabodala z zelenjavo



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: morska jed

Čas priprave: do 45 minut

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 2 žlici olja
  • 5 dag gladke moke
  • 1 bučka
  • 8 špal (za nabadati)
  • 600 g ribjega fileja (oslič)
  • 16 češnjevih paradižnikov

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 2013

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 487

Navodila za pripravo

Operemo in osušimo osliča. Posolimo, popopramo in ga narežemo na kocke. Bučko operemo in narežemo na kocke. Paradižnik operemo.

Vzamemo špale in na njih izmenično nabadamo kose osliča, bučko in paradižnik. Gotova nabodala potresemo z malo moke.

V ponvi segrejemo olje in nabodala v njem popečemo cca. 10min, da je riba z vseh strani zlatorumena.

Nabodala postrežemo sama ali zraven riža.





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev