Moja kuhinja:

Školjke na buzaro



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: morska jed

Čas priprave: do 45 minut

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 1 kg školjke
  • 1 ščepec timijan
  • 30 ml konjak
  • 1 ščepec poper

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 3485

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 836

Navodila za pripravo

Na olivnem olju popražimo nasekljan česen, da porumeni. Dodamo paradižnik in papriko ter kuhamo cca. 15 min. Dodamo rdeče vino in čez 5 min. še konjak. Ko se omaka nekoliko zgosti dodamo še začimbe in školjke (nekatere vrste školjk je potrebno pred tem skuhati, da se odprejo(dagnje)). Na koncu še enkrat dodamo nekaj nasekljanega česna za vonj in olivnega olja. ko serviramo na krožnik posujemo še s nasekljanim peteršiljem.

DOBER TEK





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev