Tuna pašteta
Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko
Celo galerijo poglej tukaj.
Prijavi neprimerno vsebino
Naloži pdf
Chef: Petra Novak
Vrsta jedi: morska jed
Čas priprave: 20 minut ali manj
Zahtevnost: srednje lahek
Količina: 1
[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]
Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)
- pol čebule
- 2 ribji konzervi
- 2 trdo kuhana jajca
- 1 jedilna žlica gorčice
- 2 jedilna žlica majoneze
- 2 kisli kumarici
- strok česna
- - sol, poper, peteršilj
- - inčune (po želji)
Preračunaj količine :
1/4 |
1/3 |
1/2 |
1 |
x2 |
x3 |
|
Št. ogledov: 2461 |
Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 897 |
Navodila za pripravo
Ribji konzervi odcedimo. Čebulo, česen, kumarici, majonezo, gorčico, sol, poper in petršilj zmiksamo. Posebej zmiksamo tuno, jajca in inčune (z njimi je okus bolj ribji). Nato vse skupaj zmešamo, po potrebi dosolimo.
Priporočeno je, da pašteta malo stoji, da se okusi prepletejo. Serviramo hladno.