Moja kuhinja:

Tuna pašteta



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: morska jed

Čas priprave: 20 minut ali manj

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • pol čebule
  • 2 ribji konzervi
  • 2 trdo kuhana jajca
  • 1 jedilna žlica gorčice
  • 2 jedilna žlica majoneze
  • 2 kisli kumarici
  • strok česna
  • - sol, poper, peteršilj
  • - inčune (po želji)

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 2461

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 897

Navodila za pripravo

Ribji konzervi odcedimo. Čebulo, česen, kumarici, majonezo, gorčico, sol, poper in petršilj zmiksamo. Posebej zmiksamo tuno, jajca in inčune (z njimi je okus bolj ribji). Nato vse skupaj zmešamo, po potrebi dosolimo.
Priporočeno je, da pašteta malo stoji, da se okusi prepletejo. Serviramo hladno.





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev