Moja kuhinja:

Tunin file s kozicami in rožmarinom



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: morska jed

Čas priprave: 20 minut ali manj

Zahtevnost: čisto lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 1 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 1/2 tuninega fileja
  • malo olja
  • 1 vejico rožmarina
  • 1 pest kozic
  • 1/2 limoninega soka

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 2180

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 476

Navodila za pripravo

Tunin file in kozice pokapljamo z limoninim sokom.
Na srednje vročem olju opečemo tunin file iz obeh strani, da dobi lepo skorjo. Dodamo rožmarin in malo pred koncem pečenja dodamo tudi kozice, ki jih na hitro spečemo skupaj s filejem.

File tune nadevamo na krožnike, zraven lahko ponudimo pire krompir ali kakšno drugo prilogo in na prilogo nadevamo še kozice.

Pa dober tek!

tuna , kozice




Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev