Moja kuhinja:

Tunin file s poprom in jajčko



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: morska jed

Čas priprave: 20 minut ali manj

Zahtevnost: čisto lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 1 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Tunin file z jajčko:

  • 1/2 večjega tuninega fileja ali 1 manjši file
  • 1 jajčko
  • malo olja
  • malo mešanice poprov
  • malo soli

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 3000

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 524

Navodila za pripravo

Na ogretem olju zapečemo file, ki smo ga pred tem čimbolj naravno odtalili, če smo ga imeli zamrznjenega in ga dobro popoprali iz obeh strani.

File spečemo na srednji temperaturi, pečemo ga približno 3 minute na eni strani, potem ga zapečemo tudi na drugi strani.
Jaz zrezke ali fileje vedno pečem tako, da jih vmes obračam, ker imam rada dovolj pečene, nekateri, kot je moj mož, pa imajo radi manj pečene. Torej jih specite, po vašem najljubšem okusu.

Ko je file pečen, ga nadevamo na krožnik, v isti ponvi spečemo jajčko, jo posolimo in nadevamo na file.
Postrežemo takoj!

Chefov nasvet:

Pa dober tek!

jajce , tuna




Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev