Moja kuhinja:

Tunina prepognjenka



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: morska jed

Čas priprave: več kot 1 ura

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 6 kos kapre
  • 2 jedilna žlica olje
  • 1 kos čebula
  • 1 čajna žlica sol
  • 1 jedilna žlica sladkor
  • 1 kos paradižnik
  • - paradižnikova omaka
  • 250 ml voda
  • 450 g moka
  • 15 dag mozarele
  • - origano
  • 1 kos kocka kvasa
  • 2 kos tunine

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 2639

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 852

Navodila za pripravo

Najprej naredimo kvasec tako da v 1.5 dcl tople vode nadobimo kvas, dodamo sladkor in pustimo vzhajati 10 minut. V posodi zmešamo moko, preostalo vodo, sol, olje in kvasec. Zamesimo gladko testo, ki ga vzhajamo 1 uro. Testo razvaljamo in premažemo s paradižnikovo omako ter potresemo z origanom. Čebulo narežemo na kolobarje, paradižnik na majhne koščke. Tunini odlijemo olje in jo potresemo po pici, dodamo čebulo in paradižnik ter natrgano mozarelo. Dodamo še sesekljane kapre in malo origana ter pico prepognemo in zavihamo robove. Še malo potresemo s sirom in pečemo 25 minut na 220 stopinjah.





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev