Moja kuhinja:

BRUSCHETTA S TUNO, MOZZARELO IN KONOPLJINIM OLJEM



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: prigrizek

Čas priprave: 20 minut ali manj

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 1 strok česna
  • 1 ščepec soli in popra
  • 1 čajna žlica bazilike
  • 2 kosa kruha
  • 2 jedilna žlica konopljinega olja
  • 4 rezine mozzarele
  • 1 zrel mesnat paradižnik
  • 1 mala konzerva tunine

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 2034

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 527

Navodila za pripravo

Paradižnik, baziliko in česen drobno narežemo, polijemo z konopljinim oljem, ter dodamo sol in poper in pustimo malo stati, da se okusi prepojijo.
Po kruhu razporedimo tunino iz konzerve, ki ji prej odcedimo olje. Preko tunine položimo rezine sira. Kruhke pečemo na 190 stopinj celzija približno 10 minut, da se sir in kruh lepo zapeče. Na vroče kruhke naložimo še namaz iz paradižnika in česna, ter še vroče postrežemo.





PODOBNI RECEPTI


Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev