Moja kuhinja:

budelj



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: prigrizek

Čas priprave: katerikoli

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 1 sol
  • 9 kos jajc
  • 1 poper
  • 20 dag čebule
  • 2 dcl kisle smetane
  • 30 dag prekajenega mesa
  • 70 dag belega kruha
  • 2 jedilna žlica drobnjaka
  • 1 ovoj za salame

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 11961

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 1038

Navodila za pripravo

Na kocke narežemo kruh in prekajeno meso.Prepražimo čebulo.Jajca stepemo in polijemo na kruhove in mesene kockice.Dodamo prepraženo čebulo, malo soli, poper, na drobno nasekljan drobnjak in kislo smetano( smetano lahko tudi spustimo).Nadevamo v črevo ( približno na 3/4- pazimo, da ne nadevamo pretrdo, ker masa med kuhanjem naraste.)
Kuhamo v vodi, ki rahlo vre pribl. 45 minut.Ohladimo in narežemo.





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev