Moja kuhinja:

Čebulni mafini s tunino kapco



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: prigrizek

Čas priprave: več kot 1 ura

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • - sol
  • 300 g bele moke
  • 2 jajci
  • 4 dcl mleka
  • 2 jedilna žlica olja
  • 1 čajna žlica pecilnega praška
  • 1 čajna žlica soda bikarbone
  • 1 sirni namaz
  • 2 topljena sira
  • 2 čajna žlica čebule v prahu
  • 3 velike čebule
  • 2 jedilna žlica drobnjaka ( svežega ali suhega )
  • 1 jedilna žlica peteršilja ( svežega ali suhega )
  • 200 g mozzarelle
  • 1 konzerva tune

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 2981

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 857

Navodila za pripravo

Čebulo sesekljamo in jo popražimo na olju. Solimo in ohladimo. V prvi posodi zmešamo moko, sol, pecilni prašek,čebulo v prahu, drobnjak, peteršilj in soda bikarbono. V drugi posodi stepemo jajci, dodamo olje in mleko. Zmešamo ter primešamo še na koščke narezan topljeni sir, mozzarelo ( prihranimo jo še nekaj za tunino kremo ) ter čebulo. Sestavine iz druge posode primešamo sestavinam v prvi posodi in dobro premešamo. napolnimo modelčke ter pečemo 25 min pri ogreti pečici na 180°C. Za tunino kremo zmešamo v mikserju tuno, drobnjak, mozzarelo in kremni sirni namaz. Zmešamo v gladko kremo, napolnimo dekorirno vrečko ter okrasimo pečene in ohlajene mafine.
DOBER TEK!





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev