Domača klobasa z jajci
Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko
Celo galerijo poglej tukaj.
Prijavi neprimerno vsebino
Naloži pdf
Chef: Marko Roblek
Vrsta jedi: prigrizek
Čas priprave: 20 minut ali manj
Zahtevnost: srednje lahek
Količina: 1
[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]
Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)
- 3 kos jajca
- 1 kos domače klobase, ostankov
- 1 kos pečenice, ostankov
Preračunaj količine :
1/4 |
1/3 |
1/2 |
1 |
x2 |
x3 |
|
Št. ogledov: 3443 |
Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 850 |
Navodila za pripravo
Kaj narediti z ostanki klobas in pečenic od nedeljske požrtije? Preprosto, sestavijo se lahko v odličen beljakovinski zajtrk :)
Vzamete Delimano ponvico, ki ne potrebuje olja in jo segrejemo. Nanjo vržemo na koške narezani klobasi in ju rahlo popražimo. Čez ubijemo še tri jajca, pomešamo, da lepo skrknejo in jed je gotova! Tudi soliti ne rabimo, saj se je sol v klobasah čisto dovolj.
Dobro jutro in dober tek :)