Moja kuhinja:

Domača klobasa z jajci


Domača klobasa z jajci
Domača klobasa z jajci
Domača klobasa z jajci
Domača klobasa z jajci

Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: prigrizek

Čas priprave: 20 minut ali manj

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 3 kos jajca
  • 1 kos domače klobase, ostankov
  • 1 kos pečenice, ostankov

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 3443

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 850

Navodila za pripravo

Kaj narediti z ostanki klobas in pečenic od nedeljske požrtije? Preprosto, sestavijo se lahko v odličen beljakovinski zajtrk :)

Vzamete Delimano ponvico, ki ne potrebuje olja in jo segrejemo. Nanjo vržemo na koške narezani klobasi in ju rahlo popražimo. Čez ubijemo še tri jajca, pomešamo, da lepo skrknejo in jed je gotova! Tudi soliti ne rabimo, saj se je sol v klobasah čisto dovolj.

Dobro jutro in dober tek :)





PODOBNI RECEPTI


Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev