Moja kuhinja:

FRANCOSKA ŠTRUCA Z JAJCEM IN S TUNO



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: prigrizek

Čas priprave: 20 minut ali manj

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 200 g sira
  • 2 jedilna žlica oljčnega olja
  • 2 jajci
  • 1 jedilna žlica balzamičnega kisa
  • nekaj oliv
  • 1 FRANCOSKA ŠTRUCA(lahko tudi koruzna, ali pa žemlja)
  • 4 liste solate ali motovilca,rukole
  • 1 majhno pločevinko tune

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 1942

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 563

Navodila za pripravo

Jajca trdo skuhamo, Štruco po čez razpolovimo. Česen olupimo in razpolovimo, ter z njim natremo štruco, nato sredico kruha enakomerno pokapamo s kisom in olivnim oljem (ki je ostal od tune).
Tuno na cedilu odcedimo. Solatne liste naložimo na spodnji del štruce, tuno, sir, jajca in olice, enakomerno porazporedimo po solati in pokrijemo z zgornjim delom štruce.

Malica je pripravljena.





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev