Moja kuhinja:

Jajca z mavrahi



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: prigrizek

Čas priprave: 20 minut ali manj

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 2 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 1 ščepec soli
  • 2 kos jajce
  • 1 čajna žlica olivnega olja
  • 1 kos mavrah

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 6886

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 683

Navodila za pripravo

Mavrahe očistimo in narežemo na rezine. Na ponev damo malo olja, dodamo gobe, prepražimo, po potrebi zalijemo z malo tekočine. Ko tekočina povre poizkusimo, če so mehki, ter dodamo jajca in solimo. Pečemo dokler jajca ne zakrknejo, damo na krožnik in ponudimo.





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev