Moja kuhinja:

Jajce na oko



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: prigrizek

Čas priprave: 20 minut ali manj

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 1 jedilna žlica olja
  • 1 kos jajce
  • 1 ščepec soli in po želji nekoliko popra

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 2004

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 540

Navodila za pripravo

V ponev našpricamo malo olja, ubijemo jajce, ter ga posolimo (po beljaku in rumenjaku).
Počakamo, da postane beljak popolnoma bel.

Če želimo, da rumenjak ne bi bil tekoč, naredimo naslednje:
-v ponev damo žlico olja in ko postane vroče, ga prelivamo čez rumenjak(ponev držimo nagnjeno).

Po želji popramo.

Za zaljubljence pa izrežemo srček v rumenjaku ;)





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev