Moja kuhinja:

Kuhan kostanj



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: prigrizek

Čas priprave: več kot 1 ura

Zahtevnost: čisto lahek

Količina: 6

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Sestavine

  • 1 kg kostanja
  • 2 čajna žlica soli

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 2744

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 539

Navodila za pripravo

Kostanj damo v posodo z vodo, solimo in kuhamo še 1h, potem ko zavre, na srednjem ognju. Po približno 45min poizkusimo kostanj, če je že kuhan, tako se lahko čas kuhanja podaljša ali skrajša. Ko je kuhan vodo odcedimo in ponudimo. Lupimo še tople, saj se lažje lupijo. Najlažje jih jemo tako, da jih prerežemo čez pol in pojemo meso kostanja (lahko si pomagamo z malo žličko).

kostanj




Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev