Moja kuhinja:

Kuhana koruza s popečenimi bučkami in mozzarello


Kuhana koruza s popečenimi bučkami in mozzarello
Kuhana koruza s popečenimi bučkami in mozzarello
Kuhana koruza s popečenimi bučkami in mozzarello
Kuhana koruza s popečenimi bučkami in mozzarello

Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: prigrizek

Čas priprave: do 45 minut

Zahtevnost: čisto lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Sestavine za pripravo

  • 1 storž kuhane koruze
  • 1 kos bučka
  • 1 ščepec soli in popra
  • 1 kos mozzarelle
  • 1 čajna žlica olja
  • 1 vejica svežega peteršilja za okras
  • 2 češnjeva paradižnika

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 2890

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 666

Navodila za pripravo

Bučko olupimo in narežemo na kolobarje. Popečemo jo na malo olja, dodamo sol in poper. Ko se zmehča dodamo nastrgano mozzarello in popečemo še kakšno minuto. Če koruznega storža še nimamo kuhanega, ga skuhamo v vreli vodi (to traja 45 minut). Na krožnik damo najprej koruzo in gor položimo popečeno bučko, okrasimo z češnjevim paradižnikom in peteršiljem.

Dober tek!

mozzarela , buča , koruza




Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev