LOSOSOV NAMAZ
Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko
Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi neprimerno vsebino

Naloži pdf
Chef: ANITA ŠPILAK
Vrsta jedi: prigrizek
Čas priprave: do 45 minut
Zahtevnost: srednje lahek
Količina: 1
[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]
Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)
- 25 dag masla
- 1 kos korenčka
- 1 čajna žlica soli
- 1 ščepec popra
- 30 dag svežega lososa
- 1 kos kisle kumare
- 1 čajna žlica senfa
- 1 čajna žlica majoneze
- 1 dag kaper
- 1/2 kos limone
Preračunaj količine :
![]() |
1/4 |
![]() |
![]() |
1/3 |
![]() |
![]() |
1/2 |
![]() |
![]() |
1 |
![]() |
![]() |
x2 |
![]() |
![]() |
x3 |
![]() |
|
Št. ogledov: 2164 |
Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 552 |
Navodila za pripravo
Lososa skuhamo v slani vodi z reino ali dve limone, ohladimo, odstranimo kožo in vse koščice.Dodamo zmehčano maslo, nariban korenček, naribano kumarico, žličko senfa, žličko majoneze. Dobro zmiksamo in dodamo sol, poper in sesekljane kapre in še enkrat temeljito premešamo.
Serviramo lahko kot prigrizek v izdolbenih češnjevih paradižnikih na rezinah bagete.