Moja kuhinja:

LOSOSOV NAMAZ



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: prigrizek

Čas priprave: do 45 minut

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 25 dag masla
  • 1 kos korenčka
  • 1 čajna žlica soli
  • 1 ščepec popra
  • 30 dag svežega lososa
  • 1 kos kisle kumare
  • 1 čajna žlica senfa
  • 1 čajna žlica majoneze
  • 1 dag kaper
  • 1/2 kos limone

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 2164

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 552

Navodila za pripravo

Lososa skuhamo v slani vodi z reino ali dve limone, ohladimo, odstranimo kožo in vse koščice.Dodamo zmehčano maslo, nariban korenček, naribano kumarico, žličko senfa, žličko majoneze. Dobro zmiksamo in dodamo sol, poper in sesekljane kapre in še enkrat temeljito premešamo.
Serviramo lahko kot prigrizek v izdolbenih češnjevih paradižnikih na rezinah bagete.





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev