Moja kuhinja:

močna malica



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: prigrizek

Čas priprave: do 45 minut

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 1 ščepec rdeče paprike
  • 1 ščepec poper
  • 1 par kranjske klobase
  • 200 g ovčjega sira

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 1599

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 576

Navodila za pripravo

Kranjsko klobaso damo v hladno vodo in pustimo da zavre. Kuhamo še 25 minut. Lahko jo ponudimo kar takšno, jaz jo pa najraje še malce popečem. Na ponev damo par kapljic olja in jo na hitro opečemo.

Klobaso narežemo na kolobarje in ponudimo z rezinami domačega ovčjega sira, na katerega posujemo poper in rdečo papriko.

Ponudimo s kosom kruha.





PODOBNI RECEPTI


Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev