Moja kuhinja:

NAMAZ IZ SKUTE IN SEZAMA



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: prigrizek

Čas priprave: 20 minut ali manj

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 2 ščepec soli
  • 2 jedilna žlica kisle smetane
  • 3 jedilna žlica sezama
  • 1 dag česna
  • 2 jedilna žlica olivnega olja
  • 20 dag skute
  • 1 ščepec popra
  • 1 ščepec petršilja
  • 1 ščepec drobnjaka

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 2486

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 688

Navodila za pripravo

Vzamemo pretlačeno skuto, dodamo kislo smetano, olivno olje, solimo, popramo.Dobro zmešamo in na koncu dodamo sezam ( lahko ga tudi malo popražimo, da izstopi njegov okus.Okrasimo z sesekljanim petršiljem in drobnjakom.
Zraven ponudimo prepečenec ali različne oblike rezin popečenega kruha.Namaz se zelo poda ajdovemu kruhu.





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev