Moja kuhinja:

narezek za veselo druščino



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: prigrizek

Čas priprave: več kot 1 ura

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 1 kos maslo
  • 10 kos jajca
  • 3 kos paradižnik
  • 1 kos kumara
  • 1 kos rdeča paprika
  • 1 kisle kumarice
  • 4 kos kruha (francoz)
  • 250 g aljaževe salame
  • 250 g suhe salame
  • 250 g sira
  • 250 g kuhanega pršuta

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 10006

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 530

Navodila za pripravo

Francoza narežemo na kolobarje in jih razporedimo po pladnju (ali več pladnjev:)). Maslo imamo pripravljeno na sobni temperaturi, da ga je lažje mazati. Po vseh kruhkih namažemo maslo.
Zelenjavo narežemo: Paradižnik, kumare, jajca in papriko na kolobarje. Tudi kisle kumarice narežemo na trakce.
Pečeno pečenko (ribica) narežemo na lepe, tanke kose (najbolje če uporabljamo mesoreznico). Pripravimo si klobase. Če je kos klobase večji, ga damo na pol ali na četrtino. Tudi rezine sira damo na četrtinke.
Tako pripravljeni sendviči zadostujejo za 15 oseb.

Okrasimo sendviče. Na vsakem naj bo "svega in svašta":)

Zraven odlično paše kakšen deci, dva, tri..pet..osem...:)

Če vam katere sestavine ostane kaj jo dajte v hladilnik in si zjutraj naredite sendvič:)


Dober tek!





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev