Moja kuhinja:

Obloženi čebulni kruhki



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: prigrizek

Čas priprave: 20 minut ali manj

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • malo olivnega olja
  • toast ali rezine kruha
  • kisle kumarice
  • 4 rezine sira
  • 4 rezine salame (najboljše domača ali po izbiri)
  • 4 žlice paradižnikove mezge
  • žlica drobno sekljanega peteršilja
  • četrt čebul

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 2300

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 624

Navodila za pripravo

Kruh ali toast popečemo v opekaču in po želji narežemo na trikotnike. Ob vsako rezino močno podrgnemo s čebulo, da se kruhki navzamejo okusa. Pokapamo z olivnim oljem.

V ponvi popečemo rezine salame. Na njih položimo sir, da se stopi. Na robu ponve (ali v posebni ponvici) nahitro prepražimo paradižnikovo mezgo s peteršiljem. Kruhke namažemo z mezgo, na njo položimo rezino salame s sirom in na vrhu razporedimo rezine kumaric.

Ponudimo takoj, ko je sirček še stopljen.

Dober tek!





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev