Moja kuhinja:

Obloženi kruhki s paniranimi zrezki



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: prigrizek

Čas priprave: 20 minut ali manj

Zahtevnost: čisto lahek

Količina: 2

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 2132

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 378

Navodila za pripravo

Zrezka natremo s soljo in ju pomokamo, potem pomočimo v razžvrkljano jajco in nazadnje povaljamo še v drobtinah.
Na vroči maščobi ju iz obeh strani zlatorjavo zapečemo, oziroma toliko časa, da sta dobro pečena.

Potem ju položimo na papirnato servetko, da se maščoba odcedi.
Medtem si pripravimo kruhke, operemo solatne liste in narežemo paradižnik na kolobarje. Na rezino kruha nadevamo paradižnik, list solate, panirani zrezek in na vsak kruhek še žličko majozene. Kruhke okrasimo s paradižnikom in baziliko in še tople postrežemo.

Chefov nasvet:

Če imate radi še več okusa po paradižniku, si lahko dodate malo kejčapa in uživajte v jedi.

Pa dober tek!

paradižnik , obloženi kruhki , jajce , majoneza , zrezek




Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev