Obloženi kruhki s paniranimi zrezki
Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko
Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi neprimerno vsebino

Naloži pdf
Chef: Tina Jan
Vrsta jedi: prigrizek
Čas priprave: 20 minut ali manj
Zahtevnost: čisto lahek
Količina: 2
[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]
Preračunaj količine :
![]() |
1/4 |
![]() |
![]() |
1/3 |
![]() |
![]() |
1/2 |
![]() |
![]() |
1 |
![]() |
![]() |
x2 |
![]() |
![]() |
x3 |
![]() |
|
Št. ogledov: 2560 |
Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 490 |
Navodila za pripravo
Zrezka natremo s soljo in ju pomokamo, potem pomočimo v razžvrkljano jajco in nazadnje povaljamo še v drobtinah.
Na vroči maščobi ju iz obeh strani zlatorjavo zapečemo, oziroma toliko časa, da sta dobro pečena.
Potem ju položimo na papirnato servetko, da se maščoba odcedi.
Medtem si pripravimo kruhke, operemo solatne liste in narežemo paradižnik na kolobarje. Na rezino kruha nadevamo paradižnik, list solate, panirani zrezek in na vsak kruhek še žličko majozene. Kruhke okrasimo s paradižnikom in baziliko in še tople postrežemo.
Chefov nasvet:
Če imate radi še več okusa po paradižniku, si lahko dodate malo kejčapa in uživajte v jedi.
Pa dober tek!