Moja kuhinja:

*Ocvrti polnjeni šampinjoni*



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: prigrizek

Čas priprave: do 45 minut

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 1 jedilna žlica olivnega olja
  • 1 jedilna žlica peteršilja
  • 25 dag šampinjonov
  • 1 strok česna
  • 5 dag sira
  • 1 šalotka
  • 5 dag kuhane šunke ali kuhanega pršuta
  • = ZA OCVRTJE=
  • * jajce, moka, drobtine, olje

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 8699

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 606

Navodila za pripravo

Šampinjone očistimo, potrgamo bete, izdolbemo sredico in vsakega malo solimo.
Šunko in sir narežemo na majhne kockice-približno 3 mm, dodamo stisnjen česen in nasekljan peteršilj.
Na olivnem olju prepražimo šalotko, ko porumeni dodamo naseklane gobove bete in prepražimo toliko, da voda izpari. Malo ohladimo in dodamo siru in šunki. Vse skupaj zmešamo s polovico stepenega jajca. Če je zmes preredka, dodamo kruhove drobtine. S tem napolnimo šampinjone in jih previdno povaljamo v moki, jajcu in drobtinah ter jih v vročem olju ocvremo.

**DOBER TEK**





PODOBNI RECEPTI


Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev