Moja kuhinja:

Ocvrti sir z baziliko



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: prigrizek

Čas priprave: 20 minut ali manj

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • drobtine
  • jajca
  • sol
  • mleta bazilika
  • maščoba za cvrtje
  • poljubni sir
  • moka

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 4516

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 894

Navodila za pripravo

Sir narežemo na cca 5-8 mm debele rezine. Jajce dobro zmešamo, solimo in mu dodamo mleto baziliko. Kose sira povaljamo naprej v moki, jajcih, drobtinah in še enkrat v moki in v drobtinah. Maščobo dobro segrejemo. Paniran sir damo v vročo maščobo in na hitro ocvremo do zlate barve. Odcedimo na papirnatih brisačkah in takoj postrežemo.





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev