Moja kuhinja:

Palačinke s fižolovo pasto polnjene s pikantno repo


Palačinke s fižolovo pasto polnjene s pikantno repo
Palačinke s fižolovo pasto polnjene s pikantno repo
Palačinke s fižolovo pasto polnjene s pikantno repo
Palačinke s fižolovo pasto polnjene s pikantno repo

Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: prigrizek

Čas priprave: več kot 1 ura

Zahtevnost: lahek

Količina: 4

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Za pripravo palačink potrebujemo

  • 1 kos jajce
  • 1 ščepec soli
  • 50 g moke
  • 1 dcl mleka
  • 1 ščepec rdeče mlete paprike
  • 1 ščepec popra
  • 1 ščepec kajenskega popra
  • 1 skodelica kuhanega stročjega fižola

Nadev - kuhana pikantna repa

  • 1 kos čebula
  • 3 jedilna žlica olja
  • 1 jedilna žlica mletega česna
  • 1 jedilna žlica soli
  • 25 dag kisle narezane repe
  • 1 čajna žlica črnega popra
  • 1 ščepec rdeče parike
  • 1 kos inčun

okrasitev

  • 1 kos kuhano korenje (narezano na kolobarje)

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 1777

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 386

Priprava nadeva

Priprava nadeva:
Čebulo in inčun sesekljamo in pražimo, da postane čebula zlato rjava, dodamo mlet česen in sol, črn in kajenski poper ter mleto papriko. Premešamo in dodamo kislo repo. Kuhamo 40 minut na blagem ognju. Lahko dodamo tudi malo vode.

Priprava palačink

Priprava:
Jajce zmešamo s soljo, mleto papriko in poprom, dodamo moko in mleko. Premešamo in dodamo fižolovo pasto (stročji fižol in kajenski poper zmiksamo v blenderju v tekočo pasto). Spečemo na malo olja. Nadevamo s pikantno repo in okrasimo s korenjem.

Dober tek!

Chefov nasvet:

Kot nadev lahko uporabite tudi kuhano zelje ali krompir.

fižol , palačinke , repa




Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev