Moja kuhinja:

Pečen kostanj



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: prigrizek

Čas priprave: več kot 1 ura

Zahtevnost: čisto lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Sestavine

  • 1 kg kostanja

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 2861

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 546

Navodila za pripravo

Kostanj zarežemo, damo v posodo s pokrovom in damo na ogenj. Dokler se "poti" imamo posodo pokrito in občasno premešamo. Ko s "potenjem" preneha odkrijemo posodo in mešamo. Po preteku pol ure poizkusimo, če ej že pečen. Pečen kostanj zavijemo v mokro krpo. Vsak si vzame iz krpe, olupi in poje.

Chefov nasvet:

Neporabljen olupljen kostanj lahko uporabimo za sladice,...

kostanj




Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev