Moja kuhinja:

*Piščančje tortilje z zelenjavo*



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: prigrizek

Čas priprave: do 45 minut

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 1/2 čajna žlica moke
  • 2 skodelica graha
  • 1 pest stročjega fižola
  • 2 čajna žlica kisle smetane
  • * nasekljan peteršilj
  • * poper
  • 1 jedilna žlica paradižnikove mezge
  • 2 šalotki
  • ** pšenične tortilje
  • 2 velika korenja
  • * sol in vegeta
  • 1/4 rdeče paprike
  • 1 jedilna žlica olja za vok
  • 1 manjša piščančja prsa
  • 1/4 rumene paprike
  • 3 koleščki pora
  • * curry in kurkuma
  • 1 jedilna žlica začimb za tortilje

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 2440

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 555

Navodila za pripravo

Piščančja prsa speremo z vodo in jih narežemo na drobne koščke. Stresemo v posodo, dodamo olje, sol in začimbe in nekaj časa mariniramo. Meso pečemo v voku,toliko časa, da se zlatorjavo zapeče.
Korenje in fižol nasekljamo na drobne koščke in v osoljeni vodi kuhamo skupaj z grahom.
Šalotki nasekljamo in prepražimo, da porumeni, dodamo na drobno narezan por in obe papriki ter še malo prepražimo. Grah, korenje in fižol precedimo in stresemo med šalotki in ostali zelenjavi. Pražimo 3 minute nato dodamo moko,vegeto, paradižnikovo mezgo, zalijemo in kuhamo 10 minut.
Tortiljo pogrejemo v ponvi, namažemo s kislo smetano, napolnimo s piščančjim mesom in zelenjavo, zavijemo in DOBER TEK





PODOBNI RECEPTI


Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev