Moja kuhinja:

Piščančji polpeti


Piščančji polpeti
Piščančji polpeti
Piščančji polpeti
Piščančji polpeti

Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: prigrizek

Čas priprave: do 45 minut

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • - drobnjak
  • 2 jedilna žlica masla
  • 1 jajce
  • - poper
  • 4 jedilna žlica kisle smetane
  • 15 kos polnozrnatega toasta
  • 2 jedilna žlica hrena
  • 2 jedilna žlica sušenega paradižnika v olju
  • 1 šalotka
  • 500 g mletega piščančjega mesa
  • 1 suha žemlja ali obreki toasta)
  • 1 rdečo čebulo
  • 3 jedilna žlica balzamičnega kisa
  • - malo mleka
  • - česen v prahu

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 2417

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 700

Navodila za pripravo

za 15 polpetkov:
Iz kruhkov za toast izrežemo kroge ter jih v suhi ponvi na hitro opečemo. Žemljo ( ali obrezke toasta) razdrobimo ter jo prelijemo z malo toplega mleka. Mletemu piščančjemu mesu dodamo na drobno sesekljano šalotko, jajce, sesekljan peteršilj in drobnjak. Začinimo s soljo, poprom in česnom. Iz mase naredimo polpete in jo popečemo na olju. Paradižnike v olju na drobno narežemo ter zmešamo s hrenom in kislo smetano. Rdečo čebulo narežemo na tanke kolobarje ter jo popražimo na maslu. Zmešamo jo z balzamičnim kisom ter jo prevremo. Opečene polnozrnate kruhke namažemo s hrenovim namazom, nanj položimo piščančji polpet in rdečo čebulo.
DOBER TEK!





PODOBNI RECEPTI


Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev