Moja kuhinja:

Polnjen kruhek



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: prigrizek

Čas priprave: 20 minut ali manj

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 1 jedilna žlica pora
  • 1/2 konzerve tune
  • 2 toast kruha
  • - sirni namaz
  • - origano
  • 7 koleščkov bučke

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 1613

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 694

Navodila za pripravo

Tost kruh popečemo in obrežemo skorjo.
Namažemo ga s sirnim namazom, posujemo z origanom, obložimo s polovico konzervirane tune, ki smo ji odlili olje, žlico pora ( na hito popražimo) in s tankimi bučkinimi koleščki ( prav tako na hitro popečemo, samo toliko da malo uvene). Na nadev damo drugo rezino kruha in prerežemo na polovico.
DOBER TEK!





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev