Polnjen kruhek
Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko
Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi neprimerno vsebino

Naloži pdf
Chef: špela debevc
Vrsta jedi: prigrizek
Čas priprave: 20 minut ali manj
Zahtevnost: srednje lahek
Količina: 1
[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]
Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)
- 1 jedilna žlica pora
- 1/2 konzerve tune
- 2 toast kruha
- - sirni namaz
- - origano
- 7 koleščkov bučke
Preračunaj količine :
![]() |
1/4 |
![]() |
![]() |
1/3 |
![]() |
![]() |
1/2 |
![]() |
![]() |
1 |
![]() |
![]() |
x2 |
![]() |
![]() |
x3 |
![]() |
|
Št. ogledov: 1739 |
Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 755 |
Navodila za pripravo
Tost kruh popečemo in obrežemo skorjo.
Namažemo ga s sirnim namazom, posujemo z origanom, obložimo s polovico konzervirane tune, ki smo ji odlili olje, žlico pora ( na hito popražimo) in s tankimi bučkinimi koleščki ( prav tako na hitro popečemo, samo toliko da malo uvene). Na nadev damo drugo rezino kruha in prerežemo na polovico.
DOBER TEK!