Moja kuhinja:

polnjeni paradižniki



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: prigrizek

Čas priprave: do 45 minut

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 4 ščepec soli
  • 30 g sira
  • 2 paradižnika
  • 4 jedilna žlica ješprenj
  • 1 kuhano jajce

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 2236

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 668

Navodila za pripravo

Recept napisan za 2 osebi.

Paradižnik damo na pol in izdolbemo. Izdelbeno sredico dodamo k ješprenju in na kocke narezani jajci. Posolimo in po želji popopramo. Z maso napolnimo paradižnik in posujemo s naribanim sirom.

Pečemo 15 minut na 180°C.

Ponudimo toplo.





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev